lD被禁言,请解封

楼主:花朵优雅的花 时间:2014-12-08 16:47:00 点击:880 回复:422
脱水 打赏 看楼主 设置

字体:

边距:

背景:

还原:

上页 1 2 35 下页  到页 
  @值班编辑033
  您好,我有一个lD名叫 韩国酷炫风,不知为何发不了言,请帮忙查看并解封。
  非常感谢!
  。。。。。。。。。
  。。。。。。。。。
  。。。。。。。。。
  ,,,,,,,

打赏

0 点赞

主帖获得的天涯分:0
楼主发言:423次 发图:37张 | 添加到话题 |
楼主花朵优雅的花 时间:2017-10-07 15:47:32
  你想太多了 他跟你过成这样才想在外头找别人随便玩玩不用负责任 哪会再想着生孩子成家啊 逃出一个囚笼再进另外一个也太不合逻辑了
楼主花朵优雅的花 时间:2017-10-07 15:47:52
  如果要把孩子带走是挺麻烦的 你还是准备打官司吧 律师别怕花钱 一劳永逸将来
楼主花朵优雅的花 时间:2017-10-07 15:48:17
  我觉得就是赡养费比较难落实 如果能要来房子最好以后他给不给钱也无所谓了 反正能立刻拿到手的千万别放弃 将来的事谁说得准
楼主花朵优雅的花 时间:2017-10-07 15:48:42
  唉我理解你这种情况是很难 关键你自己想不开
楼主花朵优雅的花 时间:2017-10-07 15:49:04
  你就把他当成公司同事事业伙伴来看不好吗?
楼主花朵优雅的花 时间:2017-10-07 15:49:34
  这样俩人也都轻松 你自己负担也不会那么重
楼主花朵优雅的花 时间:2017-10-07 15:49:54
  至少等儿子再大点吧 孩子大了想法会变 那时候他可能去外地上学之类或者有其他打算 你也就不用那么被动了
楼主花朵优雅的花 时间:2017-10-07 15:50:19
  好好工作 你别把注意力放他身上 何苦呢 他在外面搞其实也就是图个刺激 跟你感情就是家人啊 你别老钻牛角尖了 有些事不知道也好 你自己找自己喜欢的事情做就行 每天开心点
楼主花朵优雅的花 时间:2017-10-07 15:50:45
  另外就男友情人这种 现在很多人也是这种状态就是因为社会太畸形啊 大家都有迫不得已的难处 你也别太圣人了 说到底人是为了享受生命才活的 如果为了完成任务或者循规蹈矩的 你就没有动力了 那样太辛苦了 只要和对方说清楚你的状态两情相悦也没什么的
楼主花朵优雅的花 时间:2017-10-07 15:51:07
  你和你老公已经没感情了 只是维持婚姻关系比较便利 我觉得你不必有太多心理负担 自己怎么高兴怎么来
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-11 12:58:54
  Flag : You will never know how excellent you are unless you impel yourself once. God help those who help themselves ... On the other hand, Do not despise yourself and focus on the thing worthwhile. It's the time to say NO to those compromise, say NO to those garbage, you deserve a better life and can spell Happy by yourself. woman up... 自强不息,天道酬勤!你有能力选择更好的生活!加油!
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:04:30
  他的一个 affair 被我捅破了,对方是他之前一下属,他现在离开之前的公司自己做,之前的那家公司也预计今年关门,种种迹象表明他跟她在联手把客户移过来。他们上没上床没去查,但从目前来看就算没有也只是时间关系,已经暧昧到不得了,创业阶段的同甘共苦你懂的,那可是革命感情啊
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:05:21
  上个星期天两个人冲突了一下,他手机是密码的,星期天当他面看到一条微信,她的,他约她一起吃饭,对方口气很雀跃。之前的信息删过的。我什么都没说,他反应气急败坏,指责我看他手机。我觉得自己受到了轻视,其实他跟人走肾我已经不care了,我在意的是走心。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:05:46
  前天晚上吧,他承认跟她的一些不正常沟通,但不承认上床。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:06:03
  我真的厌倦了,我觉得我就是一免费保姆,免费陪床,还是被轻视那种,不受尊重的,其实是不是我要求多了,但看到七夕啊,元宵国内情人节他跟别人互动吃饭啊红包啊而对我没反应还是很难过的。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:06:22
  鉴于我的实际情况,离婚应该是很难实现的,就实际情况来说,我有我优点,会过日子又上进,他在老家都是喜欢带我出去炫的,比较识大体,他有面子,这个创业阶段他也没完成他的财富积累,还是受不起动荡的。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:06:39
  一般人眼里,日子还是过得下去的,有房两辆车,虽然不怎么值钱,但在小城市温保还是有的。儿子健康,虽然学习差点但我都在帮他努力补。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:06:59
  道理都懂,好好工作,带好儿子,视他为工作伙伴少点期待。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:07:17
  但是亲,我真的很难过,我自己挑的男人自己又hold不住,这么多年他真的对这个家不算好,一方面可能是我太纵容他了。前晚上他回来开孩子家长会,应该有点补救心理,晚上我半夜睡醒了,两人聊了会,后来他抱着我,我忍不住哭了,我说以后能不能别再刺激我了,我真的很难过,他也掉了几滴泪。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:07:34
  今天就昨天他跟我关于他客户的事聊了几句,没聊那女的,但我听出来了,没那女的不行,那客户一直以来他们联手操作的。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:07:51
  其实一直以来也知道是这样,甚至我觉得他不只她,有其他的,甚至有炮友
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:08:06
  他道德标准不高,我们刚认识的时候他拿了我的年终奖去了前女友家过的年,我以为他回家了_我当时以为是前女友,其实是脚踏两只船
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:08:26
  我确实脑子进水了,就这样我还嫁了他,因为他们断了,其实女方回老家发展了,现在想想历史在重演- 我现在远了,他选择近的就近帮助事业的。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:08:41
  他经常有这些跟人聊骚的,抓到很多次,只是这女的特别些,我上心了,这女的我也认识,某一方面来讲,我们像,做事努力,上进,两女儿,应该也是顾家型的但不妨碍两人交往,他们多年同事了,经历很多,日久生情也正常。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:08:58
  他性格也这样,这辈子不断会有桃花的,我知道这一点,也许我高攀了,他样貌事业比我好,所以我必须忍受这些。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:09:18
  其实蛮理性的,各方面都能想得到,但就是痛苦,甚至我觉得自己有点抑郁了,我现在不太担心他上不上床,离不离婚__ 甚至觉得离婚不是件坏事,我只是想我能过得好点,开心一点。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:09:53
  谢谢你,亲!
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:10:07
  其实不太想打扰你,每当有这些事情的时候会想到你,矫情地来讲,我觉得你很让人信赖,亲人一样的存在,虽然我们没什么交集,我会觉得这世上有这么独立又聪明的人,还有很多很多美好的事物值得我好好活着,为此奋斗。
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:10:26
  谢谢你,听我这么多
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:10:41
  哎哟真可怜来姐姐抱抱
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:10:55
  算了我懂你 其实道理就是那样只是感情上比较难放下吧
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:11:13
  你说出来好受些就好 还是经济基础最重要 我看你过的也挺积极的健身学英语啥的
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:12:10
  感觉你还是没遇到好男人 如果遇到了估计你会比较斩钉截铁的和他拜拜或者至少不那么难过吧
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:12:27
  我推荐你一个书吧 我看的英文版的 你要是学英语其实也可以看英文版 没有什么生词
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:12:47
  我推荐你一个书吧 我看的英文版的 你要是学英语其实也可以看英文版 没有什么生词
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:13:06
  作者是近藤麻理惠 Konmari
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:13:24
  英文书名叫 the life changing magic of tidying up
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:13:43
  中文大概叫什么整理术 你搜一下 她的书就那么两本
楼主花朵优雅的花 时间:2018-04-13 13:14:01
  这个是说清洁房间的 但是很多人看完以后整个人生都改变了 我推荐给了一个朋友她真的之后特别幸福开心 你不如试一试 也许对你会有帮助也说不定
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-12 00:16:40
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-12 00:17:06
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-12 00:17:24
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-12 00:17:41
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-14 08:41:49
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-14 08:42:14
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-14 08:44:34
  Good morning ! He picjed up me to company due to the the repairing of my car , I was a little of disgusting when in the car .
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-14 08:48:34
  I remembered How He and she communited in the car , and when the video talk about the topic of mother's holiday , I remembered his mother who is treating with me bad . I noted that maybe I love He is not as deeply as I imagine.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-14 08:51:47
  Anyway , I thanked him for the riding and kissed his cheek.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-14 08:57:52
  On the yesterday , I talked with son and He tenderly , I thanked them separately for the company, they are the very important person to me , seems like perfect . we went to sleep at a little bit more than 10 which is 1.5h than the sundays night and 2h than usual.and I feel very peaceful. Thank you for everything.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-14 08:58:28
  It is time to work . work hardly.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-23 21:17:39
  going down
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-23 21:18:17
  Is There any way can be found ?
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-24 14:33:19
  He was cried, He told me do not push too hard, He said anything He and she or she Just about business. He is very tired, if I cannot understand, we can split.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-24 14:33:33
  Hehe...
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-24 14:33:41
  no comment
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-24 14:33:53
  go and see
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-25 10:12:37
  I felt the leap of my heart when I thought I should be dairy , which can help me to sum up what worth to do or not, I always think thst I should be concern about myself , far away from his affair , How to improve myself to add value , make more money , forget those dirty or it should not control my mood.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-25 10:13:00
  Good morning ! KC
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-25 10:13:57
  Good job ! keep moving.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-26 01:05:02
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-26 01:06:09
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-26 14:10:31
  ‘

:
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-26 14:11:06
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-26 14:11:32
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-26 14:11:50
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-26 14:12:10
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-26 14:15:08
  TMD
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-26 14:17:00
  Maybe I Just focus my self first. keep tifying. found out what is the most important.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-26 14:21:05
  But is very clean that He is the bad Man , never ever keep a way to myself and the child. He is not the men can truly believe even go along the more than decade. time is change , I do not want to back the previous life , the some way He treats me.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-26 14:21:31
  go for break ,
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-30 08:40:50
  Good morning
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-30 09:05:54
  Good morning.Maybe I should try to find his merits. He is handsome, work hard , take care about family of course including me , maybe the standard I set is too high that He cannot catch it . I know that He is so diligent and stressful.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-30 09:15:37
  He told me that I do not judge himJust only by words I heared But also by activity He Done , He works hard to buy a new car for me. Hehe , maybe , maybe the new can for himself and I Just use his old one . anyway , things sounds not bad.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-30 09:16:49
  Maybe I Just cannot trust him very Well , that is the point.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-30 09:17:15
  go and see.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-30 09:27:07
  focus On the tidying first , it is not finish yet. come on, due it within 30/Jun , excited to looking forward the result even though the tough process , Maybe I should consider it that it will be use properly to make their most valuable .to them , it is the best way . to me , I should face them directly , to see goodbye to the oast and do not worry about the future. come on, baby. you can do it.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-31 10:55:42
  It is very happy when finish the tidy of jewery and palpitating with excitement eager corner. activity is the power. keep going.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-31 10:56:20
楼主花朵优雅的花 时间:2018-05-31 10:56:53
楼主花朵优雅的花 时间:2018-06-06 22:17:34
  a little bit of peaceful. I like it.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-06-06 22:20:58
  when seeing the previous words , feel sad...
楼主花朵优雅的花 时间:2018-06-06 22:21:43
  can I have the ability to be happy
楼主花朵优雅的花 时间:2018-06-19 13:12:39
  6.15 to 6.18 period
楼主花朵优雅的花 时间:2018-06-19 13:13:06
  feel much better now
楼主花朵优雅的花 时间:2018-06-19 13:16:25
  orderd a bath tub But cannot pass through the door of bathroom ... wtf... come omn , the tub of the top edge has been cutted, the last thing is remove the door and make it back... hope all the best ...
楼主花朵优雅的花 时间:2018-07-28 10:18:37
  He shown good performance last night. I cannot believe it had happened. well, finally, it comes...
楼主花朵优雅的花 时间:2018-07-28 10:19:03

period finished
楼主花朵优雅的花 时间:2018-07-28 10:23:50
  maybe I should believe things can be better and better ... magic works... keep looking for What I truly love... I deserve all the best ... all the effect I Did ... Thank you Eva, Thank you myself...
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-01 18:18:49
  Department
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-01 18:19:37
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-01 18:20:07
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-01 18:20:47
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-01 18:21:06
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-01 18:21:31
  A lovely bird...
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-01 18:22:40
  Life is hard , maybe I should think more at his position... anyway... enjoy my journey...
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-01 19:09:56
  Seems like crazy... But I love it... I Would be drowned if I Could not left...
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-03 08:42:19
  2-Sep 8:30 Got up , 9:00 to the Airport . 10:00 by bullet train to Emei station.
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-03 08:45:16
  taked around 2 hours from the station to the middle of the mountain . lots of turnning...
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-03 08:48:27
  Climbed around half an hour, arrived the ropeway . 3 min. only , it arrived . then continued abot an hour , here I was...
楼主花朵优雅的花 时间:2018-09-03 08:51:06
  heavy fogs eventhough, I saw the sun above the statue... Luckly I was...
使用“←”“→”快捷翻页 上页 1 2 35 下页  到页 
发表回复

请遵守天涯社区公约言论规则,不得违反国家法律法规