"谢谢你能抽空参加这个晚餐",用英语怎么说

楼主:要心平气和 时间:2008-03-05 11:23:00 点击:2001 回复:7
脱水 打赏 看楼主 设置

字体:

边距:

背景:

还原:

"谢谢你能抽空参加这个晚餐",用英语怎么说

打赏

0 点赞

主帖获得的天涯分:0
举报 | | 楼主 | 埋红包
楼主发言:1次 发图:0张 | 添加到话题 |
作者:123321xxx 时间:2008-03-05 11:30:18
  Thanking you can take time to attend this dinner
作者:白狼子传奇 时间:2008-03-05 11:36:14
  Thank you for make time to present this dinner.
作者:林小琉 时间:2008-03-05 11:39:57
  thanks for attending the dinner
作者:白狼子传奇 时间:2008-03-05 11:41:20
  不对。。打错了。
  Thank you for making time to present this dinner.
楼主要心平气和 时间:2008-03-05 11:49:50
  谢谢各位!
  我们很高兴看到这条信息,谢谢你能从百忙中抽空与我们一起分享晚餐。到是不见不散。这又怎么说?
作者:jobbix 时间:2008-03-05 12:02:57
  Thank you for finding time for the dinner.
作者:忧郁的哲学家 时间:2008-03-05 12:31:11
  We saw very happily this information, thanks you to be able to pump out from very busy with us shares the supper together.To is does not leave till we meet.
发表回复

请遵守天涯社区公约言论规则,不得违反国家法律法规